zaterdag 22 augustus 2009

Terug thuis


Na een verkwikkende nachtrust in een hotel nabij de luchthaven van Düsseldorf vertrokken we er rond 08u30 per trein naar Aachen Hbf. Daar stapten we zoals voorzien stipt om 11u23 op de Thalys die ons snel naar Brussel bracht. Een half uurtje later zaten we al op de trein naar Brugge. Da's ook een mooie vakantiebestemming nietwaar ;-).

Ondertussen zijn we weer thuis na een tocht over de halve wereldbol.
Deze blog over onze reis naar Singapore, Maleisisch Borneo en een stukje van het Maleisisch schiereiland hielden we bij om het thuisfront op de hoogte te houden van ons reilen en zeilen in deze prachtige streken. Wie weet kunnen onze verhalen andere reizigers van dienst zijn bij het plannen van hun reis.
Disclaimer
Wat de foto's betreft op de blog het volgende. 99% van de foto's zijn van eigen hand, ze zijn gepost in zeer lage resolutie en ze dragen copyright. Toestemming is vereist voor gebruik!
Foto's van betere kwaliteit kan je zien op mijn fotoblog. Bij de resterende foto's is, indien de maker gekend was, steeds aangegeven waar ze vandaan komen. Het copyright van de fotografen werd niet geschonden voor zover wij konden nagaan. Is er ter goeder trouw toch gebruik gemaakt van een beschermde foto? Gelieve ons te contacteren.

Voor ons is dit bericht het definitieve einde van een meer dan geslaagd avontuur want, op zijn Brugs gezegd, zien miender wére tuus. Point final !