vrijdag 21 augustus 2009

De kers op de taart


Na een saaie en lange wachttijd op de luchthaven van Dubai konden we eindelijk inchecken voor de 7 uur durende vlucht naar Düsseldorf. Groot was onze verwondering toen we aan de balie kwamen net voor het boarden van de vlucht. We kregen andere zitplaatsen toegewezen in het vliegtuig. Dat vonden we vreemd omdat we reeds maanden geleden onze specifieke zitplaatsen gereserveerd hadden.
Maar onze verwondering sloeg snel om in een grote smile. Het vliegtuig was overboekt en als frequent flyers bij Emirates kregen we een gratis upgrade naar Business Class.

Lekker ruime zetels, een feestelijke maaltijd met Champagne, speciale sokken, ... alles er op en er aan. Zoals we eerder op deze blog schreven was de reis zo opgebouwd dat de kwaliteit van hotels steeds iets beter werd naar het einde toe. Maar met onze clubkamer met skylounge in Singapore en onze vlucht in Business Class vielen we letterlijk met "ons gat in de boter". Het was de spreekwoordelijke kers op de taart voor de prachtige reis die we nu achter de rug hebben.